Zaštita podataka i pravne obavijesti.

1. Općenito

Storck Croatia d.o.o. (u daljnjem tekstu: Storck) vrlo ozbiljno shvaća zaštitu vaših podataka te ih prikuplja, obrađuje i koristi samo u skladu sa standardima pravnih propisa koji uređuju zaštitu podataka.

Ako se na ovom web-mjestu nalaze poveznice do drugih internetskih stranica, ova se obavijest ne primjenjuje na prikupljanje i korištenje podataka na stranicama do kojih vode navedene poveznice jer Storck nema nikakvog utjecaja na njihovu uspostavu i sadržaj.

2. Vrsta, opseg i svrha prikupljanja, obrade i korištenja podataka

2.1 Podaci
Storck prikuplja, obrađuje i koristi sljedeće osobne podatke u skladu s vašim aktivnostima na našem web-mjestu: vašu adresu (način oslovljavanja, ime i prezime, adresu), vašu e-poštansku adresu, vaš broj telefona, vašu IP-adresu te vrstu i opseg elemenata kojima pristupate, kao i datum i vrijeme pristupa.

2.2 Uporaba web-mjesta
Prilikom vašeg posjeta našem web-mjestu bit će zabilježeni privremeni podaci o vezi (IP-adresa, kolačići, posljednji posjećeni URL, vrijeme i datum, datoteke kojima pristupate). Bez vaše posebne privole spremit ćemo, obraditi i koristiti vaše osobne podatke samo u mjeri potrebnoj za vaš posjet našem web-mjestu ili za ugovorne svrhe kao što je provedba nagradnih igara. Podaci se također mogu obrađivati i koristiti u pseudonimnom obliku u svrhe navedene u točki 2.3.

2.3 Korištenje u marketinške svrhe i radi optimizacije web-mjesta
Svrha upotrebe kolačića je poboljšanje djelovanja internetske stranice i pružanja boljeg korisničkog iskustva pri pregledu internet stranice. Neki od kolačića koje koristimo su privremeni, dok će neki ostati pohranjeni na vašem računalu, čak i kada napustite našu internet stranicu. Podatke koje dobivamo preko kolačića koristimo iskjučivo u statističke svrhe, i to na način, da se ne može otkriti vaš identitet, za dijagnosticiranje problema s poslužiteljem, web uprabljanje i podatke o proizvodima. IP-adrese se obrađuju i koriste u anonimnu obliku. Vi u svakom trenu možete isključiti upotrebu kolačića opcijom „isključi kolačić“, te nastaviti upotrebu internet stranice, pri čemu će se podaci prestati sakupljati i sremati (vidi točku 3)..

Osim navedenog, Storck koristi inventarne podatke i/ili podatke o uporabi samo u svrhe oglašavanja, savjetovanja i istraživanja tržišta te radi oblikovanja web-mjesta na temelju potreba pod uvjetom da ste za to unaprijed dali svoj pristanak. Ako Storck zatraži vaš pristanak, o tome ćete biti posebno obaviješteni u obliku odgovarajućeg teksta o pristanku i okvira na koji možete kliknuti i/ili zvjezdice. Svoj pristanak u vezi s tim dan Storcku možete povući bilo kada u pisanom ili elektroničkom obliku. Ako niste dali pristanak ili ako ga povučete, podaci se u skladu s ovom točkom neće koristiti. Naravno, Storckove usluge pružaju se bez obzira na to jeste li dali ili povukli svoj pristanak.

2.4 Drugi oblici korištenja podataka
Vaši podaci neće biti spremljeni, obrađeni ili korišteni izvan navedenih okvira. Osim toga, neće biti stvoren nijedan profil osobne uporabe korištenjem vašeg imena ili drugih identifikacijskih značajki.


3. Pravo na informiranost, pravo na prigovor i pravo na povlačenje

Prilikom prijave obavijestit ćemo vas o podacima koji će biti spremljeni o vama, u pisanom obliku, ili, na vaš zahtjev, također i u elektroničkom obliku. U vezi s tim obratite se na:

Storck Croatia d.o.o.
Radnička 34a
10000 Zagreb
Hrvatska

E-pošta: info@hr.storck.com

Isto vrijedi ako želite opozvati spremanje svojih podataka. Također vas želimo upozoriti na činjenicu da svaki pristanak možete povući e-poštom ili dopisom u pisanom obliku uz trenutačno stupanje na snagu. Ako želite spriječiti stvaranje pseudonimnog profila uporabe (vidjeti točku 2.3) odabirom opcije „isključi kolačić“, kliknite ovdje.