Kako doći do tvrtke Storck Croatia d.o.o.

STORCK CROATIA D.O.O.

Radnička 34a
10000 Zagreb
Hrvatska

Telefon: +385 (1) 5634-880
Fax: +385 (1) 4662-202
E-pošta: info@hr.storck.com

Autom:

Ako dolazite u grad iz smjera zapada po autocesti A3 – siđite sa zaobilaznice na izlazu Zagreb-zapad te nakon Jankomirskog mosta produžite ravno u smjeru istoka Ljubljanskom I Zagrebačkom avenijom. Na križanju sa Savskom cestom skrenite desno te vozite do križanja s Vukovarskom ulicom te skrenite desno. Vozite Vukovarskom ulicom do križanja s Avenijom Marina Držića te skrenite lijevo. Vozite ravno do križanja s Radničkom cestom te skrenite lijevo. Vozite Radničkom cestom 500-ak metara do broja 34a.

Ako dolazite autocestom Rijeka-Zagreb na naplatnim kućicama Lučko idite na izlaz Zagreb jug, slijedite putokaze za Zagreb i priključite se na Jadransku aveniju. Kod Rotora izađite na izlaz 3 Jadranski most. Kada prijeđete most skrenite u desno i priključite se u Savsku cestu te dalje putem kako je prethodno navedeno.

Ako dolazite iz smjera istoka na naplatnim kućicama Ivanja Reka vozite do izlaza Zagreb istok te se priključite na Slavonsku aveniju.Vozite do križanja s Avenijom Marina Držića, skrenite desno te vozite dalje putem kako je prethodno navedeno.

Javnim prijevozom:

Na Trgu Bana Josipa Jelačića sjednite na tramvaj broj 6 u smjeru istoka i vozite se pet tramvajskih stanica. Siđite na stajalištu Autobusni kolodvor, pređite Aveniju Marina Držića I odmah nasuprot Autobusnog kolodvora, kod INA benzinske stanice je početak Radničke ceste. Hodajte ravno do broja 34a.

Ako ste na Autobusnom kolodvoru samo prijeđite Aveniju Marina Držića I nastavite dalje kako je gore navedeno.

Avionom:

Kada izađete s aerodroma Pleso slijedite putokaze za Zagreb. Uključite se na Zagrebačku cestu i vozite do čvora Buzin. Nastavite preko Ulice Savezne Republike Njemačke te skrenite desno u Aveniju Dubrovnik. Nastavite do kružnog toka te izađite na izlazu 3 Avenija Marina Držića. Dalje vozite Držićevom do Radničke ceste , skrenite lijevo I vozite do broja 34a.

Iz aerodroma Pleso - Zagreb treba Vam 35 minuta do ureda taksijem.

Vlakom:

Ako ste u Zagreb došli vlakom, na Glavnom kolodvoru sjednite na tramvaj broj 6 u smjeru istoka I vozite se 3 tramvajske stanice do Autobusnog kolodvora. Idite dalje kako je prije navedeno.