Svi njupaju Mambu!
Svi njupaju Mambu!
Mamba logo

Zabavni bomboni za žvakanje s voćnim okusom.

Bombone za žvakanje Mamba obožavaju i mladi i stari već više od 60 godina. Okusna voćna gozba za žvakanje dostupna je u brojnim okusima, a praktični paketići također su odlični za dijeljenje. Koji je vaš omiljeni okus?

Mamba

Mamba je žvakaća zabava različitih okusa: jagoda, malina, naranča, limun ili trešnja. Voćna poslastica koja je idealna za dijeljenje i razmjenjivanje! Svako pakiranje sadrži četiri pojedinačno zamotana paketića sa šest bombona.

Mamba Cola

Mamba Cola savršena je za sve koji obožavaju kolu - naša popularna žvakaća zabava s okusom Cole.

Povijest
60 years of Mamba - the story of an eternally young brand.
60 godina bombona Mamba - priča o vječno mladoj marki

2007

Raznolikost je začin života!

Iako priča o uspjehu bombona Mamba traje više od 60 godina, marka je još uvijek svježa. Uvijek se iznova pronalazi te se prilagođava neprestano promjenjivim željama potrošača. Prva inovacija bila je Mamba Sour, niz koji se sastojao od kiselih okusa, nakon čega je slijedila osvježavajuća Mamba Cola.

1986

Mamba otkriva bijeli svijet

Već dugi niz godina bomboni za žvakanje Mamba popularni su diljem svijeta. Godine 1986. Mamba je uspješno predstavljena američkom tržištu. Devedesetih godina raširila se i na druga velika tržišta kao što su poljsko i rusko. U tim su zemljama bomboni Mamba jedna od najpoznatijih i najpopularnijih marki bombona za žvakanje.

Mamba 1986: Mamba discovers the big wide world

1953

Mamba osvaja njemačko tržište

Bomboni za žvakanje Mamba počeli su svoju karijeru u Njemačkoj 1953. godine. Izvrstan okus i pristupačna cijena pripomogli su da mali paketići Mamba sa šest bombona trenutačno postanu hit.

Mamba 1953: Mamba launched on the German market.