Dobrobiti zaposlenih

Dobrobiti koje uživaju zaposlenici tvrtke Storck obuhvaćaju atraktivna nagrađivanja, promocije zdravlja na radnom mjestu i razne aktivnosti u slobodno vrijeme. Ovim sveobuhvatnim paketom prednosti i usluga želimo pomoći ljudima koji rade za nas da postignu primjerenu ravnotežu za vrijeme radne dobi.
Prednosti koje pružamo
Individualna podrška i daljnje kvalifikacije u tvrtki Storck

Vjerujemo da su značajni stupovi strategije naše tvrtke daljnje obrazovanje i daljnje kvalifikacije. Za tvrtku Strock vrlo su značajni stručan i osobni razvoj svakog zaposlenika prema njihovim osobnim mogućnostima; i to ne samo u početku njihovih karijera. Vjerujemo da je cjeloživotno učenje ključ našeg dugoročnog zajedničkog uspjeha.

Promicanje zdravlja na radnom mjestu tvrtke Storck

Osobito nam je važno zdravlje naših zaposlenika. Zato tvrtka Storck ulaže u brojne ponude za promicanje zdravlja na svim svojim lokacijama. To uključuje redovite vježbe za razvijanje i opuštanje kralježnice, individualne instrukcije kod fizioterapeuta i subvencionirane zdravstvene i fitnes ponude.

Ravnoteža između poslovnog i obiteljskog života tvrtke Storck

Kao obiteljska tvrtka, tvrtka Storck se, naravno, zalaže za to da naši zaposlenici lakše kombiniraju poslovni i obiteljski život. Prilagodljivi modeli radnog vremena omogućuju nam da u obzir uzimamo različite potrebe.

Aktivnosti u slobodno vrijeme za zaposlenike tvrtke Storck

Osobna interakcija glavna je poluga kako bi se osiguralo da skupina zaposlenika postane odlična ekipa. Stoga potičemo takvu interakciju ne samo na poslu, nego i zajedničkim aktivnostima za slobodno vrijeme za naše zaposlenike i njihove obitelji.