Knoppers 
– ukusna užina kao međuobrok
Knoppers
– ukusna užina kao međuobrok
Knoppers logo

Ukusna užina kao međuobrok

Otkako je od 1983. godine Knoppers na tržištu, ova oblanda s mlijekom i lješnjakom bila je vrlo popularna: hrskave pečene oblande, ukusno mlijeko i izvrsna krema od lješnjaka usavršena hrskavim komadićima prženih lješnjaka. Na poslu, u školi ili na putu - priuštite si opuštajuću pauzu s hrskavom i ukusnom užinom Knoppers - najjednostavniji način za opuštanje i dodatnu energiju.

Knoppers

Svako jutro oko pola devet možete si priuštiti kratku pauzu s užinom Knoppers. Opustite se, povratite energiju i uživajte u trenutku. Svojim uravnoteženim sastojcima Knoppers predstavlja idealnu užinu za međuobrok.

Knoppers Bars

Uživajte u popodnevnoj pauzi uz pločice Knoppers NutBars. Bilo da se radi o NutBar, PeanutBaru ili CoconutBaru – priuštite si opuštajući predah uz naše ukusne Knoppers pločice kako bi vas svako poslijepodne pratilo proljeće.

Povijest
Pola devet prijepodne u Njemačkoj - i više od 40 drugih zemalja u svijetu: Knoppers je priča o uspjehu.

2022

Predstavljamo vam nove proizvode: Knoppers PeanutBar i Knoppers CoconutBar

Sve dobre stvari su tri. U travnju 2022. uspješnoj pločici Knoppers NutBar pridružila su se dva nova proizvoda. Novi PeanutBar s namazom od kikirikija i hrskavim kikirikijem te CoconutBar s ukusnim, kremastim namazom od kokosa i slasnim kokosovim listićima, koji nude još više raznolikosti za grickanje.

2013

30 godina užine Knoppers - svjetski uspjeh

Knoppers je na tržištu već oko 30 godina, a žanje i međunarodni uspjeh. Ukusna oblanda s mlijekom i lješnjakom dostupna je već u više od 40 zemalja.

1983

Knoppers osvaja Njemačku

Knoppers - ukusna oblanda s lješnjakom i mlijekom stvorena je 1983. godine. Ubrzo nakon toga s pomoću privlačnog slogana ‘U pola devet prijepodne u cijeloj Njemačkoj...’ Knoppers je postao iznimno popularan.

Knoppers 1983: Knoppers conquers Germany