merci, hvala što jesi.
merci, hvala što jesi.
merci logo

merci znači hvala.

Najbolja čokolada, proizvedena od odabranih sastojaka i pojedinačno omotana zlatom: tako je merci od 1964. godine pronalazio put do ljudskih srca. To uopće nije iznenađujuće jer se merci poklanja kao poseban dar zahvalnosti. merci znači hvala. merci, hvala što jesi.

merci Limited Edition

Za ljubitelje merci bombonijera – limitirano izdanje u četiri varijante. Prikladno kao mali dar zahvale, za dijeljenje s prijateljima ili kao poslasticu za sebe. Dostupno samo na ograničeno vrijeme!

Povijest
Thank you means merci. Today, in more than 100 countries in the world, people say thank you with merci.
merci znači hvala. U više od 90 zemalja ljudi svoju zahvalnost danas izražavaju čokoladicama merci.

2016

Veći odabir za ljubitelje hrskave čokolade

Izlaskom na Hrvatsko tržište 2016. godine doživjele su trenutačan uspjeh: vrste s hrskavim bademima merci na raspolaganju su u četirima popularnim okusima (lješnjak-badem, hrskavi bijeli badem, hrskavi badem s medom i tamna krema s bademima).

merci 2013: More choice for lovers of crunchy chocolate

2011

Još svečanije

Od 2011. godine raspon proizvoda merci obuhvaća i inovativne sezonske proizvode: uskrsne zečeve, djedove božićnjake i nekoliko vrsta ukusnih uskrsnih jaja te čokoladnih božićnih kuglica koje pridonose još većem blagdanskom ugođaju.

merci 2011: Even more festive
merci 2011: Even more festive

1994

Razvoj robne marke

Od 1994. godine tržište osvaja i čokoladni specijalitet merci Crocant, čokoladice merci s punjenjem od lješnjaka i mješavinom komadića različitih orašastih plodova te nasjeckanih badema.

merci 1994: The brand family grows

1988

Proizvod osvaja svijet

Od 1988. godine slogan „merci, hvala što jesi“ predstavlja poseban način izražavanja zahvalnosti. Do danas merci Finest Selection na raspolaganju je u 8 pažljivo odabranih inačica.

merci 1988: A claim conquers the world

1964

merci iz dubine moje duše

Početak priče o uspjehu! Godine 1964. tvrtka Storck iznenadila je svijet potpuno novom vrstom čokolade: izbor finih čokoladnih štapića, pojedinačno omotanih zlatom - najboljim načinom za izražavanje zahvalnosti.

merci 1965: merci from the bottom of my heart