... puno zabave kriju Toffifee!
... puno zabave kriju Toffifee!

... puno zabave kriju Toffifee!

Iznimna školjka s bogatom unutrašnjosti. Prvi put predstavljen u Njemačkoj 1973. godine predstavljao je prvi slatkiš te vrste na svijetu. Danas u njemu uživaju ljudi u više od stotinu zemalja jer je Toffifee kombinacija savršena za svaki ukus: hrskavi lješnjak u ukusnom karamelu, s nugatom i kapljicom tamne čokolade na vrhu.

Toffifee

Toffifee sadrži sve što ljude vole: hrskavi lješnjak u ukusnom karamelu, s nugatom i kapljicom tamne čokolade na vrhu.

Povijest
Inovacija iz 1973. godine koja je danas dostupna u više od 100 zemalja: priča o uspjehu Toffifee.

Trajno

Do sada

Priča o uspjehu Toffifee još uvijek traje. Godine 2014. Toffifee je bio na raspolaganju već u više od 100 zemalja. Dio je brojnih ideja receptura za kolače, muffine, a može se uživati i takav kakav izvorno jest - Toffifee nastavlja nadahnjivati brojne obožavatelje širom svijeta.

Toffifee up until now: Neverending

2013

Godine 2013. Toffifee su zauzeli pirati!

Prvi smo put začinili izgled ambalaže Toffifee i likovi zabavnih pirata odmah su poželi veliki uspjeh. Nakon pirata narednih su nas godina posjetila i bića s drugog planeta. Nastavak (zabave) slijedi...

2000

Svjetski uspjeh

Toffifee je zadržao svoju jedinstvenost i u novom stoljeću te je postao sve popularniji u inozemstvu. Kombinacija četiriju sastojaka poslastica je za cijelu obitelj.

Toffifee 2000: Worldwide success

1990

Za mlade i stare

Glasne, šarene i pomalo lude - to su bile devedesete. Ali što se događalo s Toffifee? Na televiziji su mladi i stari ludovali za otkrivanjem čokoladne poslastice i svi su se vratili kući kad se pojavio Toffifee.

Toffifee 1990: For young and old

1980

Nezamjenjivi Toffifee

"... puno zabave kriju Toffifee!" Toffifee se pojavljuje na televizijskim reklamama s novim sloganom te predstavlja poslasticu za čitavu obitelj.

Toffifee 1980: Unmistakably Toffifee

1973

Jedinstven čak i tada

Crna, smeđa i lješnjak - time je Toffifee predstavljen u Njemačkoj 1973. godine. Zamišljen kao mali energetski zalogaj za žene koje puno rade uskoro je prešao te granice: Toffifee je za tvrtku Storck bio prvi korak u svijet.

Toffifee 1973: Unique even this day