Okus udobnosti.
Okus udobnosti.
Werther's Original logo

Werther’s Original - tradicionalni kremasti slatkiš duge povijesti

Generacijama je kremasti slatkiš Werther’s Original predstavljao puni okus i slatkoću djetinjstva. Napravljene s ljubavlju i samo od najboljih sastojaka, različite vrste mliječnih karamela, bombona i čokoladnih specijaliteta pridružile su se asortimanu proizvoda Werther’s Original.

Kremasti slatkiš Werther's Original

Okus kremastog slatkiša Werther's Original jednostavno se ne može ni s čime usporediti! Kremasti slatkiš Werther's Original jedinstven je zbog posebnih recepata te najboljeg maslaca i vrhnja.

Meke karamele Werther's Original

Jedinstvena kombinacija čudesno meke karamele i ukusne mliječne čokolade.

Povijest
Posebna poslastica već generacijama: Kako je Werther's Original postao međunarodno popularna marka slatkiša od karamele.

2015

Međunarodni bestseler među markama tvrtke Storck

Werther's Original danas se prodaje u više od 100 zemalja svijeta, zbog čega je postala jedna od najcjenjenijih međunarodnih marki tvrtke Storck.

Werther's Original 2015: International bestseller among Storck brands

2008

Razvoj robne marke

Tržište osvajaju dvije nove inačice bombona Werther's Original: Werther’s Original Eclairs i Werther’s Original Creamy Filling.

Werther's Original 2008: The brand family grows

2005

Inačica bez šećera

Slatki, kremasti i nevjerojatno dobri: klasičan kremasti bombon sada je na raspolaganju i bez šećera.

Werther's Original 2005: The sugar-free alternative

1985

Popularna marka koja ujedinjuje generacije

Marka Werther’s Echte, koja se kasnije počela prodavati pod nazivom Werther’s Original postaje sve uspješnija. Srca potrošača osvaja bez konkurencije - i to zahvaljujući uspješnoj međugeneracijskoj reklamnoj kampanji u kojoj glume djed i unuk.

Werther's Original 1985: The popular brand that unites generations

1969

Werther’s Echte osvaja Njemačku

Marka Werther's Echte prvi je put dostupna diljem Njemačke na osnovi jedinstvenog recepta i dugogodišnjeg iskustva u proizvodnji slatkiša od karamela.

Werther's Original 1969: Werther's Echte conquer Germany

1909

Izum

Dogodilo se to u gradiću zvanom Werther 1909. godine. Ondje je slastičar Gustav Nebel na vrhuncu svoje karijere stvorio svoj najfiniji bombon. Upotrijebio je svježe vrhnje, pravi maslac, bijeli i smeđi šećer, prstohvat soli i mnogo vremena te stvorio izvorni recept za svoj popularni kremasti slatkiš. Mnogo se toga od tada promijenilo - a neke su ostale točno takve kakve su oduvijek bile.

Werther's Original 1909: The invention