Knoppers

Radujemo se vašim pitanjima i prijedlozima! Kako biste poslali poruku za tvrtku Storck jednostavno upotrijebite naš kontaktni obrazac ili pregledajte često postavljena pitanja.

ČESTO POSTAVLJENA PITANJA

Sadrži li Knoppers sastojke životinjskog podrijetla?

Jedini sastojci životinjskog podrijetla koje koristimo za proizvodnju Knoppersa mliječni su proizvodi.

Sadrži li Knoppers alkohol?

Alkohol kao sastojak ne koristimo. Prema sadašnjem receptu također možemo sigurno izjaviti da niti jedan sastojak ne sadrži alkohol.

Koja je strana Knoppersa gornja, a koja donja?

Ovisi o tome kako ga pogledate; Knoppers u osnovi ima dvije odlične strane: svaka od njih mogla bi se smatrati „najboljom“.Kad Knoppers napusti proizvodnu liniju, čokoladna je strana na dnu kao posljedica slijeda pojedinačnih koraka proizvodnje. Kad je Knoppers skoro gotov, s jedne se strane obloži čokoladom.

Kako mogu odvojiti jedan Knoppers iz pakiranja koje sadrži više njih?

Pojedini Knoppers od većeg se pakiranja odvaja vrlo jednostavno: upravo iz tog razloga između svakog Knoppersa nalazi se perforacija. Jednostavno prijeđite noktom ili oštrim predmetom po perforiranoj liniji i u ruci će vam ostati samo jedan Knoppers u kojem možete uživati.

Kontakt

Obvezna polja unosa označena su s

Broj proizvoda može imat samo 8 do 13 znakova.
Unjeli ste netočne znamenke.
Unjeli ste netočne znamenke.

Molimo ovdje unesite captcha kod

Informacije o pritužbama na proizvod

Povratne informacije kupaca vrlo su nam važne. Da bismo mogli obraditi vašu pritužbu, molimo vas da sačuvate proizvod u izvornom pakiranju. Nakon primitka vaše poruke e-pošte, javit ćemo vam se da bismo vam objasnili sljedeće korake.