merci

Radujemo se vašim pitanjima i prijedlozima! Kako biste poslali poruku za tvrtku Storck jednostavno upotrijebite naš kontaktni obrazac ili pregledajte često postavljena pitanja.

ČESTO POSTAVLJENA PITANJA

Sadrži li merci sastojke životinjskog podrijetla?

Za proizvode merci koristimo sastojke na temelju povrća i mliječne sastojke. Asortiman hrskavih vrsta badema čokoladica merci Finest Selection sadrži i bjelanjak.

Sadrže li proizvodi merci alkohol?

merci ne sadrži alkohol kao sastojak. Međutim, neke arome mogu sadržavati alkohol jer se one mogu izdvojiti samo uz pomoć alkohola i stoga dolaze u kontakt s alkoholom tijekom postupka ekstrakcije. Sadržaj alkohola koji sadrži krajnji proizvod na taj je način otprilike jednak sadržaju alkohola koji može sadržavati običan voćni sok zbog prirodne fermentacije voća.

Jesu li proizvodi merci bez glutena?

Većina naših proizvoda zadovoljava zakonske norme i norme Njemačkog društva oboljelih od celijakije (DZG) za hranu bez glutena (maksimalno 20 mg glutena na kg hrane). Asortiman hrskavih vrsta badema čokoladica merci Finest Selection nije bez glutena jer sadrži pšenične proteine i pšenični slad. Ove se informacije odnose na trenutačne recepte i u budućnosti se mogu promijeniti; molimo pogledajte popis sastojaka na ambalaži proizvoda.

Kontakt

Obvezna polja unosa označena su s

Broj proizvoda može imat samo 8 do 13 znakova.
Unjeli ste netočne znamenke.
Unjeli ste netočne znamenke.

Molimo ovdje unesite captcha kod

Informacije o pritužbama na proizvod

Povratne informacije kupaca vrlo su nam važne. Da bismo mogli obraditi vašu pritužbu, molimo vas da sačuvate proizvod u izvornom pakiranju. Nakon primitka vaše poruke e-pošte, javit ćemo vam se da bismo vam objasnili sljedeće korake.