Toffifee

Radujemo se vašim pitanjima i prijedlozima! Kako biste poslali poruku za tvrtku Storck jednostavno upotrijebite naš kontaktni obrazac ili pregledajte često postavljena pitanja.

ČESTO POSTAVLJENA PITANJA

Sadrži li Toffifee sastojke životinjskog podrijetla?

Jedini sastojci životinjskog podrijetla koje koristimo za proizvodnju Toffifeea mliječni su proizvodi.

Sadrži li Toffifee želatinu?

Ne. Toffifee ne sadrži želatinu.

Alergičan sam na kikiriki / bademe / ostalo orašasto voće. Mogu li ipak uživati u Toffifeeu?

Na ambalaži stoji upozorenje da Toffifee može sadržavati „tragove badema, kikirikija i drugog orašastog voća“. To je upozorenje za osobe s teškom alergijom na kikirikiju ili drugo jestivo orašasto voće koje se može nalaziti u jezgri bombona Toffifee od lješnjaka. Ne može se isključiti da u pojedinim slučajevima ne postoje tragovi drugog jestivog orašastog voća, unatoč činjenici da oni nisu korišteni kao sastojak. S obzirom na to da naši dobavljači sirovina također mogu obrađivati i kikiriki te slično, moguće je da još uvijek postoje tragovi orašastih plodova unatoč iznimnoj pažnji.

Sadrži li Toffifee gluten?

Toffifee je gotovo bez glutena. Sadržaj glutena toliko je minimalan da RIESEN zadovoljava i sve pravne norme i norme Njemačkog društva oboljelih od celijakije (DZG) za hranu bez glutena (maksimalno 20 mg glutena na kg Toffifee).

Odakle potječe ime Toffifee?

Ime je kombinacija riječi toffi, koja proizlazi iz riječi za karamelu i riječi Fee, njemačke riječi za vilu. Vila simbolizira srećonošu. Ona ispunjava vašu želju za poslasticom napravljenom samo od najboljih sastojaka i osigurava vam trenutačan užitak.

Sadrži li Toffifee alkohol?

Alkohol kao sastojak za Toffifee ne koristimo. Prema sadašnjem receptu također možemo sigurno izjaviti da arome koje koristimo ne sadrže ni najmanje količine alkohola.

Kontakt

Obvezna polja unosa označena su s

Broj proizvoda može imat samo 8 do 13 znakova.
Unjeli ste netočne znamenke.
Unjeli ste netočne znamenke.

Molimo ovdje unesite captcha kod

Informacije o pritužbama na proizvod

Povratne informacije kupaca vrlo su nam važne. Da bismo mogli obraditi vašu pritužbu, molimo vas da sačuvate proizvod u izvornom pakiranju. Nakon primitka vaše poruke e-pošte, javit ćemo vam se da bismo vam objasnili sljedeće korake.